top of page

Τι να προσέξετε για μεγαλύτερη ασφάλεια του χώρου σας

Έγινε ενημέρωση: 27 Απρ 2021

Η εγκατάσταση ενός συναγερμού είναι η βάση για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία του χώρου μας. Χρειάζεται όμως παράλληλα κι εμείς οι ίδιοι να προσέξουμε κάποια λάθη που κάνουμε οι τι πρέπει να θυμόμαστε για να διασφαλίσουμε ακόμη περισσότερο το χώρο μας.


Κλειδωμένα Παράθυρα

Πριν αποχωρήσετε από το χώρο σας σιγουρευτείτε ότι όλα σας τα παράθυρα είναι κλειστά και κυρίως κλειδωμένα. Μην αρκεστεί δεν ποτέ στα παράθυρα του κάτω ορόφου αλλά σιγουρευτείτε ότι όλα τα παράθυρα είναι κλειδωμένα.


Αρκετοί νομίζουν ότι δεν κινδυνεύει ο χορός ή η προσέλευση κάποιο διαρρήκτη με τον αφήσει τα παράθυρα του πάνω ορόφου ανοιχτά η ξεκλείδωτα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό και δε σας προστατεύει.


Κλειστές Πόρτες

Πολλοί άνθρωποι και κυρίως νοικοκυρές θεωρούν ότι επειδή βρίσκονται στο χώρο θα αποφύγει ο διαρρήκτης να εισέλθει. Αυτό τις κάνει να αφήνουν κάποιες πόρτες ανοιχτές ενώ βρίσκονται στον πάνω όροφο ή έχουν ενεργοποιημένη την ηλεκτρική σκούπα και ασχολούνται γενικότερα με διάφορα μέσα στο χώρο τους.


Πάρα πολλά είναι τα παραδείγματα διαρρήξεων και κλοπών ενώ είμαστε στο σπίτι. Οι διαρρήκτες δεν επιλέγουν μόνο τους άλλους χώρους.


Συντήρηση του εξωτερικού χώρου

Αν αφήσουμε το χώρο εξωτερικά να δείχνει ότι το σπίτι είναι ακατοίκητο το ότι δίνουμε τεράστιες ευκαιρίες στους διαρρήκτες να προσπαθήσουν να Μπουν στο χώρο μας.


Πολύ καλό είναι ακόμη κι αν ένα σπίτι είναι ακατοίκητο να διασφαλίσουμε ότι κάποιος τους συντηρεί τουλάχιστο εξωτερικά. Προσέξτε τους κήπους και την καθαριότητα εξωτερικά για να φαίνεται το σπίτι ότι είναι κατοικήσιμο.

13 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page