top of page

2 Βασικά λάθη που κάνουν οι ιδιοκτήτες συναγερμού

Έγινε ενημέρωση: 27 Απρ 2021

Η εγκατάσταση συναγερμού γίνεται για να αποτρέψει ένα διαρρήκτη από το να εισέλθει στο χώρο μας. Σε καμία περίπτωση ένας μηχανισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως ένας άνθρωπος, τουλάχιστον προς το παρόν.


Για το λόγο αυτό οφείλουμε εμείς σαν ιδιοκτήτες συστήματος συναγερμού να προσέξουμε κάποια λάθη ούτως ώστε να διασφαλίσουμε ακόμη περισσότερο την περιουσία μας.


Μη Ενεργοποίηση Συναγερμού

Το πρώτο βασικό λάθος που κάνουν αρκετοί ιδιοκτήτες συναγερμού είναι να μην ενεργοποιούν το συναγερμό τους όταν θα απουσιάσουν για μικρό χρονικό διάστημα από το χώρο τους. Πολλές φορές ακούσαμε κόσμο να μας λέει φράσεις όπως:

  • Μέχρι το περίπτερο πήγα.

  • 10 λεπτά έλειψα

  • Πήγα να παραλάβω το παιδί μου από το σχολείο

  • Ξεχάστηκα

Την επόμενη φορά φροντίστε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό σας σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα θα λείψετε από το χώρο σας.


Αποκάλυψη Κωδικού Πρόσβασης

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που ιδιοκτήτες συναγερμού αποκαλύπτουν τον κωδικό πρόσβασης στο χώρο τους σε άτομα που επισκεφθούν το χώρο πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα ο κηπουρός, κάποιος φροντιστής του σπιτιού, η νταντά και άλλοι.


Τη στιγμή που μιλάμε για ασφάλεια και προστασία οφείλουμε να εμπιστευόμαστε μόνο τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να νιώσουμε πραγματική ασφάλεια. Την επόμενη φορά θύμισε τον εαυτό σας ότι θα κρατήσετε τον κωδικό πρόσβασης μόνο για σας και για κανέναν άλλο.

18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page